Muslims Supporting Muslims (Deel #2): Trendy Kleding Voor De Kleine Avonturier Of Groeiende Tiener

Muslims Supporting Muslims (Deel #2): Trendy Kleding Voor De Kleine Avonturier Of Groeiende Tiener

Beste lezers, verwelkom in onze nieuwste blogreeks waar we de schijnwerpers richten op de prachtige wereld van islamitische ondernemingen in kinderkleding. Onze recente nieuwsbrief bracht ons tot het inzicht dat elke aankoop een kans biedt om onze Ummah te ondersteunen en te versterken. Wat als we niet alleen kiezen voor stijlvolle en kwalitatieve kleding, maar ook voor merken die een positieve impact hebben op onze gemeenschap?

Deze keer hebben we een buitengewone lijst samengesteld van islamitische ondernemingen voor kinderkleding. Of het nu gaat om een speelse outfit voor jouw kleine ontdekkingsreiziger of een trendy ensemble voor een opgroeiende tiener, deze winkels bieden het allemaal.

Wacht niet langer en laat je inspireren door deze prachtige collecties die niet alleen stijl omarmen maar ook onze gemeenschap versterken! Ontdek de bijzondere selectie hieronder en ondersteun tegelijkertijd onze ondernemers binnen de Ummah.

Voor de duidelijkheid: wij zijn door geen enkel merk gesponsord en hebben geen relaties met alle merken die hieronder genoemd staan.

 

Chateau Bodi 
Chateau Bodi, een stijlvolle webshop, biedt een prachtige verzameling kleding voor de kleintjes met een verfijnde stijl en tijdloze elegantie. Hun assortiment omvat schattige en comfortabele kinderkleding tot stijlvolle accessoires zoals beanies voor groeiende peuters en kinderen. Een favoriet bij ons is hun assortiment zachte en duurzame beige loungeset, die niet alleen geweldig aanvoelen, maar ook een genot zijn om te zien. Deze webshop is perfect voor ouders die op zoek zijn naar modieuze en kwaliteitsvolle kleding voor hun kleintjes, met een vleugje klasse en allure.

 

Apples and bananas
Zodra je de levendige webshop van Apples and Bananas opent, word je direct getroffen door hun unieke stijl. Wij zijn helemaal weg van de ruime collectie voor jongens die ze aanbieden. Van hun comfortabele onesies tot de stijlvolle linnen sets en de charmante polo's, elk kledingstuk straalt kwaliteit en eenvoud uit. Hun kledingstukken zijn vervaardigd van uitstekende kwaliteit materialen, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn maar ook een magische uitstraling hebben. Voor iedereen die op zoek is naar kleding gemaakt van zachte, natuurlijke materialen in subtiele tinten met een tijdloze, stijlvolle uitstraling, is Apples and Bananas absoluut een must-visit.

 

 

 

Bonici.kids
Bij Bonici kun je momenteel alleen via Instagram terecht, maar binnenkort lanceren ze hun eigen website. De charme van Bonici ligt in hun minimalistische, comfortabele en neutrale stijl. Al hun kledingstukken zijn verkrijgbaar in de maten voor kinderen van 1 tot 10 jaar oud en ze zijn ontworpen als unisex kleding. De kledinglijn is doordrenkt met een gevoel van tijdloosheid en veelzijdigheid, waardoor ze moeiteloos passen bij de dagelijkse avonturen van kinderen. Bonici is een geweldige optie voor ouders die op zoek zijn naar duurzame kleding die gemakkelijk te mixen en matchen is voor hun grote kleintjes.

 

My Salah Mat
Ondanks onze focus op kinderkleding en Nederlandse ondernemers, konden we niet voorbijgaan aan de betoverende missie en producten van My Salah Mat. My Salah Mat is een interactief gebedskleed dat kinderen op een leuke manier leert hoe ze het gebed volgens de Islamitische traditie moeten verrichten. Met aanraakgevoelige technologie begeleidt het kleed kinderen door het gebedsproces, van Wudu tot aan de laatste Dua's. Het kleed maakt gebruik van geluiden en interactieve elementen om kinderen actief te betrekken bij het leren van gebedsrituelen.

Terug naar blog

Reactie plaatsen