• Versterk relaties

  Versterk jouw zakelijke relaties met unieke geschenken die vanuit het hart komen. Onze geschenken dienen als een krachtig symbool van jouw waardering voor jouw islamitische collega's, klanten en medewerkers. Toon dat jouw bedrijf om meer draait en vier degenen die het mogelijk maken!

 • Unieke producten

  Onze geschenken zijn meer dan alleen producten; ze zijn een expressie van jouw waardering. Ontdek de rijkdom van onze unieke wenskaarten, ballonnen, boeketten en cadeaupakketten. Wij creëren pakketten op maat op basis van jouw wensen en budget!

 • Speciale tarieven

  Bij Salambrate bieden we onze zakelijke klanten speciale tarieven en op maat gemaakte oplossingen. Wij geloven in wederzijds succes en willen u helpen bij het realiseren van uw zakelijke doelen. Klik op de onderstaande knop en plaats jouw bestelling via ons online bestelformulier!

Product #1

Wenskaarten

Van het vieren van de Ramadan tot de geboorte van een kleintje; wij hebben islamitische wenskaarten ontworpen voor elke gelegenheid.

Klik hieronder en bekijk als onze wenskaarten.

Alle wenskaarten

Product #2

Ballonnen

Onze prachtige folieballonnen worden geleverd met een wenskaart naar keuze. Ook zijn de ballonnen gevuld met helium en komen zwevend de doos uit!

Klik hieronder en bekijk als onze ballonnen.

Alle ballonnen

Product #3

Droogbloemen

Boeketten zijn favoriete relatiegeschenken maar vergaan helaas snel. In tegenstelling tot standaard boeketten gaan onze droogbloemen tot wel 12 maanden mee en zijn dus stukken duurzamer!

Klik hieronder en bekijk al onze droogbloemboeketten.

Alle boeketten

Product #4

Cadeaupakketten

Salambrate biedt zakelijke klanten de mogelijkheid een pakket op maat te maken voor iedere gelegenheid. We zijn er trots op dat we al voor voor meerdere zakelijke partners cadeaupakketten op maat hebben mogen creëren.

Klik hieronder en geef uw wensen en budget voor jouw cadeaupakketten door. Je ontvangt binnen twee werkdag drie creatieve voorstellen!

Naar bestelformulier

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een zakelijke bestelling plaatsen?

Je kunt een zakelijke bestelling plaatsen via ons online bestelformulier. Hierin kun je aangeven wat je wil bestellen, hoeveel en wanneer het geleverd moet worden.

Je ontvangt dan binnen 48 uur per e-mail een prijsopgave en een document de leveradressen door te geven maar ook de tekst voor in de wenskaarten.

Zodra wij het ingevulde document hebben ontvangen, is de order definitief en versturen wij op de door jou aangegeven datum de geschenken naar jouw relaties!

Hoelang duurt het voordat mijn geschenken bij de ontvanger aankomt?

Dit hangt volledig af van de spoed van de bestelling, de tijd voor het ontvangen van alle informatie en de exacte producten die besteld worden.

Voor wenskaarten, ballonnen en droogbloemen duurt het min. 2 werkdagen van het invullen van het bestelformulier tot het uitsturen van de geschenken. Voor cadeaupakketten op maat werken wij met een minimumtermijn van 5 werkdagen.

Van het moment van verzenden duurt het nog 1 tot 3 dagen voordat jouw cadeaus door PostNL of DHL bij de ontvanger worden geleverd.

Wat zijn de tarieven en kortingen die wij als zakelijke partner ontvangen?

De kortingen zijn afhankelijk cab get product dat je besteld en het aantal.

De gehanteerde kortingen zijn:

 • Wenskaarten: van 10% (3-10 stuks) tot max. 30% korting (101+ stuks)
 • Ballonnen: van 5% (3-10 stuks) tot max. 25% korting (101+ stuks)
 • Boeketten: van 5% (3-10 stuks) tot max. 20% korting (101+ stuks)
 • Cadeaupakketten op maat: van 5% (10-50 stuks) tot max. 20% korting (101+ stuks)

Om het overzicht van de volledige zakelijke kortingen te ontvangen, kunt u ons e-mailen op info@salambrate.nl of ons whatsappen op 06 17 45 82 96.

Is er een minimum orderaantal?

Ja, er is een minimum aantal producten per zakelijke bestelling.

De minimum orderaantallen zijn 3 producten voor wenskaarten, ballonnen en boeketten. Voor cadeaupakketten op maat is het minimum 10 pakketten.

Als je minder dan het minimum aantal wil bestellen, dan kan dat direct via onze website!

Ik wil jullie wenskaarten bestellen en laten leveren op ons bedrijfsadres. Kan dit?

Absoluut!

In het bestelformulier kun je aangeven of jouw verrassing naar het bedrijfsadres moet worden gestuurd of direct naar de ontvanger.

Andere vragen?