Muslims Supporting Muslims (Deel #1): Voor De Kleinste Trendsetters

Muslims Supporting Muslims (Deel #1): Voor De Kleinste Trendsetters

Wat een zegening dat de islamitische gemeenschap in Nederland een prachtige diversiteit aan gepassioneerde en innovatieve ondernemers kent, die met hun unieke producten een waardevolle bijdrage leveren. Bij Salambrate willen we deze creativiteit en ondernemingsgeest vieren door onze favoriete bedrijven en hun producten in de schijnwerpers te zetten.

In onze komende blogs zullen we verschillende categorieën van islamitische ondernemingen bespreken. Ontdek waar je de meest bijzondere producten kunt vinden – of het nu voor jezelf is of om een geliefde mee te verrassen!"

Laat het duidelijk zijn: wij zijn door geen enkel merk gesponsord en hebben geen relaties met alle merken die hieronder genoemd staan.

 

 

Babyshop Mina
Een bruisende online winkel voor ouders die op zoek zijn naar schattige en praktische babykleding en accessoires! Op www.babyshopmina.com ontdek je een kleurrijke collectie van comfortabele rompertjes, schattige babypakjes en zachte dekentjes. De winkel richt zich op jonge ouders die op zoek zijn naar kwaliteitsvolle en betaalbare items voor hun kleintjes.

Wat Babyshop Mina echt uniek maakt? Naast hun liefdevol samengestelde collectie, staat dit bedrijf bekend om hun persoonlijke aanpak. Dus, of je nu op zoek bent naar een schattig cadeau voor een babyshower of gewoon iets liefs voor je eigen kleintje wilt, Babyshop Mina heeft alles wat je nodig hebt voor die speciale momenten! 🍼✨

 

Cosy Baby's
Momenteel schitteren ze enkel op Instagram onder de naam @cosy.babys, maar er wordt gefluisterd dat hun webshop binnenkort zijn deuren zal openen. Wat hen zo speciaal maakt? Cosy Baby's heeft een selectie van babykleding en accessoires die betoverend zijn, gehuld in prachtige, tijdloze kleuren die een vleugje klasse toevoegen aan de garderobe van elke kleintje. 

Onze favoriet? Dat moet wel hun oogverblindende verschoonmandjes zijn - kijk eens naar die foto hierboven, om te smelten! En als kers op de taart hebben ze ook schitterende boxen die gewoon perfect zijn als uniek kraamcadeau. We kunnen niet wachten om te zien wat ze nog meer te bieden hebben! 🌟

 

Kleijn Kidswear
Op zoek naar een betoverend assortiment voor de allerkleinsten? Duik in de kleurrijke wereld van Kleijn Kidswear (www.kleijnkidswear.com)! Hun aanbod is als een schatkist vol schattige verrassingen: van trendy jumpsuits tot schattige haarbandjes en zelfs betoverend speelgoed. Hun schoentjes zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook nog eens ongelofelijk schattig, waardoor elke baby een mini-mode-icoon wordt. En de kers op de taart? Hun normaal al geweldige prijzen worden vaak nóg aantrekkelijker dankzij fantastische kortingen!

Maar wacht, er is meer! Wil je een vleugje personalisatie toevoegen? Sommige producten bieden de mogelijkheid om een naam te laten borduren, waardoor jouw cadeau een uniek tintje krijgt. Alsof dat nog niet genoeg is, bieden ze met hun merk Nour & Deen fantastische islamitische babykleding aan, waaronder de stijlvolle Qamis jumpsuits die je hierboven ziet.

Dus waarom zou je nog wachten? Laat je verleiden door de betoverende collectie van Kleijn Kidswear en geef de kleintjes een stijlvolle en unieke look! 🌟

 

Mini-Goodies
Mini-Goodies is als een superheld voor ouders, niet alleen vanwege hun oogstrelende ontwerpen van borden, bekers, slabbers en meer, maar vooral omdat ze ouders laten genieten van stressvrije maaltijden dankzij hun slimme siliconenontwerpen.

Deze producten zijn de perfecte mix van schattig en functioneel, ontworpen om kleintjes schoon en supercomfortabel te houden tijdens etenstijd. Met hun waterdichte, gemakkelijk afwasbare eigenschappen bieden ze een magische oplossing voor ouders en kinderen, waardoor opruimen een fluitje van een cent wordt. De geniale details tillen deze items echt naar een hoger niveau; denk aan zuignappen op hun kommen voor extra stabiliteit en hun 3-in-1 drink- en snackbekers die multifunctionaliteit naar een geheel nieuw niveau tillen.

Ons enthousiasme voor Mini-Goodies is eindeloos, maar we laten je het plezier ontdekken door zelf een kijkje te nemen in hun betoverende webshop!

 

Tot slot
In een wereld vol keuzes is het aan ons om verantwoordelijkheid te nemen voor onze aankopen. Laten we samenwerken om de kracht van onze koopkracht te benutten en de groei van ethische en op de gemeenschap gerichte ondernemingen te stimuleren.

Terug naar blog

Reactie plaatsen